Gå till innehåll

Martha Landin

Martha är en omtyckt instruktör som under de senaste åren hängett sig helt åt sitt företag med kursverksamhet, hon är även flitigt anlitad på olika läger.
Hon har under många år tävlat inom högsta nivån i lydnad och har haft äran att vara med i SBK`s Talangtrupp med sin tollare Idefix. De deltog senast på Lydnads SM 2014, idag har Idefix flyttat och tävlas som en glad pensionär i agility och rallylydnad
Förutom tävlingslydnad har Martha tävlat i både IPO/BSL III, elitklass spår samt rapport med sina dåvarande mallar. Martha är nationell och internationelllydnadsdomare. Hon har varit med och arbetat fram 2017 års nya regelverk.
Under 2016 dömde Martha Lydnads SM i Norrtälje och Rankingstävlingen i Forserum.
2017 fick hon äran att döma Lydnads VM i Tyskland för Belgiska Vallhundar, FMBB och Nordiska Mästerskapen i Norge.
Martha satt också med i Styrgruppen och jobbade aktivt med förberedelserna inför Bruks, IPO, Lydnad och Rallylydnads SM 2018 i Blekinge, vilket blev en stor succé.
Martha har idag en border collie vid namn Alan, 3 år. Alan är hennes nya tävlingshund som hon tränar och tävlar aktivt med i lydnad och dom har precis gjort sin debut på vallhundsprov.
Förutom Alan så har hon även en tollartik på snart 2 år, Eikki, som är uppflyttad till lydnadsklass 2.
Som instruktör är Martha tydlig, trygg och pedagogisk, och med sina erfarenheter som både tävlande och domare på hög nivå inom lydnad så ger det henne en bra bredd för att lyckas på tävling.